Designer 0001-0005

Pris: 100 kr styckDesign 0001, klicka på bilden för att titta närmare.
Design 0002, klicka på bilden för att titta närmare.

Design 0003, klicka på bilden för att titta närmare.

Design 0004, klicka på bilden för att titta närmare.

Design 0005, klicka på bilden för att titta närmare.

Frågor och svar

Ställ era frågor här. Vi kommer sedan att svara på dem i det här inlägget.

  • I våra designer använder vi oss av photoshop till bilderna. Därefter skriver vi koden i html, css och delvis javascript.
  • Priset på designerna skriver vi ut i samma inlägg som de visas.

Ställ frågor och ge feedback

Om du har några frågor till oss gällande designer, betalning eller vad som helst som har med företaget att göra, så ställ dem i kommentarerna till detta inlägg. Frågor du ställer där hamnar med svar i inlägget "Frågor och svar" som du hittar i menyn högst upp. Du kan också maila oss på wimadesigns@hotmail.com. Då svarar vi på din fråga i ett mail.

Att beställa

  1. Först och främst måste du kolla upp vilket nummer designen du vill köpa har. Numret hittar du över demonstrationsbilden på designen.

  2. Skicka ett mail till oss på wimadesigns@hotmail.com och skriv i ämnesfältet "Beställning - nr (numret på designen)"


  3. Du ser i demonstrationsbilden var du själv får göra egna ändringar i designen (tex bloggnamn i headern osv). Skriv i mailet vad du vill ha för text på dessa ställen.


  4. OBS! Vi säljer bara ett exemplar av varje design. Därför kommer du bara få köpa designen om du är den FÖRSTA som skickar en beställning på just den designen. Sätt INTE in några pengar på vårt bankgiro innan du har fått ett svarsmail från oss om att du får köpa designen.


  5. När du har fått ett mail från oss om att vi accepterar din beställning kan du sätta in pengarna på vårt bankgiro (nr 678-5216). När vi ser att vi har fått in betalning kommer vi skicka filerna med kodmallen och stilmallen.


  6. Kopiera HELA kodmallen och stilmallen och klistra in dem istället för dina nuvarande på blogg.se. Du kommer inte att få några bildfiler, de har vi uppladdade hos oss, men de kommer likafullt att fungera på din blogg.