8 dec

Vi har provat några olika metoder för marknadsföring. Här följer en kort utvärdering av dem.

Affischering: Vi tryckte upp affischer med varierande men ändå liknande utseenden i a4-format, vilka vi satte upp i de tre största gymnasieskolorna i Kalmar och på Korrespondensgymnasiet i Torsås, samt på varierande ställen i Kalmar (anslagstavlor). Denna metod gav oss inte så mycket respons, men vi fick en förfrågan om specialdesign från tre tjejer på HV som också driver ett UF-företag. Vi har svarat dem och ska nu försöka komma överens om ett pris osv.


Reklamkommentarer i andras bloggar: Kräver inte alls lika mycket arbete som att affischera och man kan också nå ut till så många fler, vilket gör att man har en mycket större chans att få napp hos potentiella kunder. Vårt besöksantal ökade stort under de dagar vi var som mest aktiva, och vi fick en hel del positiv respons men än så länge inga beställningar.


12-23 december kommer vi ha julrea och sänka priserna med 20-30 procent. Vi kommer även ha lagt upp ett antal nya designer till salu vid det laget.

3 Dec

Har fått ett mail om beställning från några HV-tjejer på skolan. Ingen större framgång av plancherna vi satt upp tidigare. Har kommenterat runt lite för att få upmärksamhet, dock har det inte lönat sig på annat sätt än att vi har fått lite fler besökare, ingen som vill köpa något än dock.

RSS 2.0