Att beställa

  1. Först och främst måste du kolla upp vilket nummer designen du vill köpa har. Numret hittar du över demonstrationsbilden på designen.
  2. Skicka ett mail till oss på wimadesigns@hotmail.com och skriv i ämnesfältet "Beställning - nr (numret på designen)"


  3. Du ser i demonstrationsbilden var du själv får göra egna ändringar i designen (tex bloggnamn i headern osv). Skriv i mailet vad du vill ha för text på dessa ställen.


  4. OBS! Vi säljer bara ett exemplar av varje design. Därför kommer du bara få köpa designen om du är den FÖRSTA som skickar en beställning på just den designen. Sätt INTE in några pengar på vårt bankgiro innan du har fått ett svarsmail från oss om att du får köpa designen.


  5. När du har fått ett mail från oss om att vi accepterar din beställning kan du sätta in pengarna på vårt bankgiro. När vi ser att vi har fått in betalning kommer vi skicka filerna med kodmallen och stilmallen.


  6. Kopiera HELA kodmallen och stilmallen och klistra in dem istället för dina nuvarande på blogg.se. Du kommer inte att få några bildfiler, de har vi uppladdade hos oss, men de kommer likafullt att fungera på din blogg.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0

rss

Design © WiMa Designs UF 2010.
Pattern hämtat från Brusheezy skyddat med Creative Commons
Font hämtat från dafont