30 Sep

MÅSTE försöka få kontakt med Ölandsbank nu igen, de ville inte höra av sig sist ju. Försöka skaffa möte nästa vecka och innan det ska jag (Sanna) försöka hämta papper på banken eftersom vi kommer behöva ha målsmans underskrift.


24 sep

Idag ska vi ha möte med Linus Andersson.

Vi har skrivit ett nytt, denna gången korrekt, protokoll för ett första möte, som vi kan ha med oss till banken för att öppna bankkonto. Senare idag ska vi också betala registreringsavgiften och skriva ut registreingsbevis så att vi kan ha ett möte med banken i Färjestaden.

Vi tackar El-programmet för att vi fick låna deras ena ritplatta. För tillfället håller vi på att utveckla en ny header och bättre design för bloggen, samtidigt som vi brainstormar idéer för designer.

20 sep

I torsdags var vi på kick-off i Mönsterås. Lärde oss mycket. Skulle träffat rådgivare där, men han dök inte upp. Vi tänker nu maila honom istället och ev bestämma ett möte. Bestämde oss också för att använda sparbanken i Färjestaden (Ölands sparbank) för att öppna konto och bankgiro.

Idag försöker vi få kontakt med Caroline på Swedbank för att avboka mötet imorgon.

Loggbok 1

Hej Jerker, vi har bestämt oss för att ha denna loggboken här på bloggen, så vi kommer föra in det vi tidigare har skrivit i anteckningsböckerna.

Fre 10 sep

Höll konstituerande möte, skrev protokoll och lämnde in till Jerker. Malin är VD och försäljningsansvarig och Sanna är ekonomiansvarig och marknadsansvarig. Vi skrev också ner hur vi ska fördela vinsten (om det blir någon).


Mån 13 sep

Registrerade vårt företag på UF:s hemsida, har dock inte betalat in registreringsavgiften än. Ringde till Linus Andersson på Kalmar Science Park som gick med på att vara vår rådgivare.


Tis 14 sep

Gick till Swedbank för att öppna konto och bankgiro. Dock var vi tvungna att ha föräldrars underskrift båda två, plus att vi skulle bli tvungna att betala en avgift som vi inte hade räknat med. Vi bokade in ett möte nästa tisdag för att eventuellt lämna in blanketterna och öppna konto då.
Har funderat på olika sätt att få in betalning från kunder. Förskotts/efterskottsbetalning?

RSS 2.0